力生活- 另類按摩大法之他的小鳥一去不回來

我早兩天去按摩遇到比天狗蝕日更難得的奇遇,雖然已經在私人facebook上分享了一次。但我還是想在這邊留一留下這件奇事。

(圖片來源:zone 1zone )

是咁的,我放工去了平日去開的泰式按摩院按摩。呢度啲師傅全部都係上年紀泰國姐姐,良家過梁家仁。啲客人亦都有男有女,正經過正骨水。

我去到嘅時候見到個古怪大叔,鬼鬼祟祟偷蕃薯。對住個價錢牌參考咗勁耐,又問姐姐有無房。姐姐已經好婉轉咁問佢係咪去錯地方,叫佢去樓上有哈哈笑腳板個間。佢走左一秒又番來,話都係做60分鐘,於是,姐姐就帶咗佢去左手邊個位。

隔住塊簾,都聽到佢輾轉反側。過左半個鐘,佢終於忍唔住!

叔:可以轉身未?
姐:叭係到好辛苦?
叔:可以開始打x未?
姐:….
叔:做唔做?上次黎過好似有
姐:(爆seed)唔好意思我地呢度無得做,麻煩你今日忍耐下。我頭先都問你係咪去錯地方,應該係第二間

當時,我感覺到全世界內心都萬馬奔騰,想放爆杖又唔好意思。接下來的30分鐘,全間野都安靜過圖書館!直至大叔走咗為止。

問題

1.個大叔是否認為間野咁多女人去都係要打x?

2.大叔俾錢去錯地方慘啲,定姐姐遇到佢慘啲?

P.S. 證實有哈哈笑腳印真係咸濕野!

想知道這家店的位置,請按此


喜歡的朋友可以加入Side-Gas.org,有更多蠢人蠢事即時更新。

20,190 total views, 5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *